Nieuwe cursus Yoga in Clubhuis Harkema

Harkema - Het liefst gaan we ontspannen en met plezier door het leven. Maar als dat niet meer het geval is, dan is het goed te zoeken naar wegen om hier verbetering in aan te brengen. Een yogacursus kan hierbij helpen.

Yoga is in principe geschikt voor iedereen en niet prestatiegericht. Ook mensen met fysieke klachten zijn van harte welkom. Start van de eerstvolgende cursus is maandag 26 augustus n het Clubhuis Harkema.

Yoga is een goede manier om weer in contact te komen met jezelf en een nieuwe balans te vinden tussen lichaam en geest. Yogadocent Marijke de Jong: ,,Iedereen wil het liefst gezond, energiek en fit zijn. Yoga leert je te luisteren naar je eigen lichaam. Optimale aandacht voor je zelf in al zijn eenvoud. Door die aandacht en rust kom je langzamerhand tot nieuwe inzichten die je meeneemt in het dagelijkse leven. Yoga is een weldaad voor lichaam en geest.’’

Voor meer informatie kunnen belangstellenden bellen met Yogadocent Marijke de Jong, telefoon 0512-462260 of 06-13585512.