Cursus muziek op schoot van start in oktober

BUITENPOST - Muziek is beweging. Eerst nog voorzichtig met een vinger, hand of voet of met je hoofd, maar al gauw beweegt het hele lichaam mee. Wie herkent dit niet? Evenals oudere kinderen en volwassenen genieten ook baby’s en peuters van muziek. Al heel vroeg hebben zij interesse in klanken en geluiden. Een peuter die muziek hoort gaat vaak spontaan klappen en dansen. Jonge kinderen en muziek horen van nature bij elkaar.

Tijdens de cursus muziek op schoot komt jouw kindje op ongedwongen en speelse wijze met muziek in aanraking. Samen plezier beleven aan muziek, dat is waar het in deze leuke cursus om gaat. Jonge kinderen vertalen muziek veel sterker in beweging dan ouderen. Zij kunnen zich volledig uitleven door vrij te bewegen op muziek en zang. Een bijeenkomst van muziek op schoot is daarom echte quality time met jouw kind. Papa, mama (opa, oma of de vertrouwde oppas) doen volledig mee aan de les (maximaal 1 begeleider per kind).

VOOR WIE? Kinderen vanaf 8 maanden tot 4 jaar.

DOCENT: Lutske Pilat.

START: De cursus muziek op schoot start op 7 oktober 2019.

FREQUENTIE: De cursus bestaat uit 10 wekelijkse bijeenkomsten

Tijdens de herfstvakantie (19 okt 2019 t/m 27 okt 2019) is er géén les.

TIJD: De cursus vindt op maandagochtend plaats van 9.30 tot 10.15 uur.

KOSTEN: € 75,00, inclusief koffie of thee.

OPGAVE: Via e-mail: cursuswerk@itkoartling.nl.

Inschrijven kan tot uiterlijk 1 september 2019.

BETALING: Na inschrijving ontvang je een verzoek tot betaling van de kosten. De betaling daarvan moet vóór de aangegeven datum plaatsvinden.

LET OP: De cursus muziek op schoot vindt uitsluitend doorgang bij voldoende belangstelling.