Kruisweg Marum 28 juni Teenagenight Summer Holiday met Robin Tinge

​MARUM - Het discofeest voor tieners van 11 tot en met 15 jaar. Deze Summer Holiday versie heeft een speciaal optreden van The Voice Kids deelnemer Robin Tinge.

Robin Tinge (15) uit Zevenhuizen werd tweede in de eindstrijd van The Voice Kids 2019. Ali B noemde Tinge een “potentiele ster” en Anouk omschreef zijn optredens als “Bloody Mooi”. Vrijdag 28 juni staat hij in de kruisweg op het podium. Bij deze Summer Holiday versie staat er in de zaal een Italiaanse ijswagen met overheerlijk ijs.

De avond begint om 19:30 uur en eindigt stipt om 23:30 uur en is 100% alcoholvrij. In de voorverkoop kost een kaartje € 7,-- en aan de kassa € 8,50. Dit is inclusief garderobe. Voorverkoopadressen zijn: Primera Marum en Primera Grootegast, Bio Corner - Easy Hobby Leek, Bruna & Music Store Surhuisterveen, Joy Roden, Joy Zuidhorn en natuurlijk bij Kruisweg Marum.

Mededeling voor de mensen die hun tieners aan het eind van de avond ophalen: U kunt het beste de grote parkeerplaats van de Kruisweg oprijden waar uw tieners veilig kunnen instappen. Er zijn verkeersregelaars aanwezig.