Cliënten De Friese Wouden op vakantie

DROGEHAM/KOOTSTERTILLE - Evenals vorig jaar zijn ook dit voorjaar cliënten en verzorgers op vakantie geweest met de thuiszorg: afdeling Drogeham/Kootstertille.

Veertien cliënten en vier verzorgsters hebben een midweek doorgebracht in ‘Groepshotel De Vrije Vogel’ in Elsloo. Een prima accommodatie. Dit alles is mogelijk gemaakt dankzij Taxicentrale Waaksma, waarvan de groep de hele week een rolstoelbus ter beschikking had gekregen. Tevens was er een financiële bijdrage van autobedrijf Bert Waaksma, hierdoor kon de gehele week de eigen portemonnee dicht blijven.

Maandagmiddag werd de groep om drie uur verwacht in Elsloo. Dinsdagmorgen was er een demonstratie met scootmobielen, verschillende dames hebben een tochtje gemaakt. ’s Middags is de groep naar de Orchideeënhoeve in Luttelgeest geweest. Met twee personenauto’s en de taxibus, was er voor iedereen plaats. ’s Avonds was er een gezellig bingo met prachtige prijzen die beschikbaar waren gesteld door middenstanders uit Kootstertille en Drogeham. Er waren twee duofietsen vanuit het Suyderhuys meegenomen en daarvan is optimaal gebruik van gemaakt. Woensdagavond was het familieavond en is de groep vermaakt door het Duo Helianros. Donderdagavond was er een gezellige barbecue en daarna een bonte avond met optredens van verschillende mensen. Verzorgende Anneke was die avond ook gekomen en haar optreden als Tineke Schouten was een klapper. Ook de andere optredens waren allemaal super.

Al met al heeft de groep heerlijke dagen gehad. De dank gaat met name uit naar de verzorgsters, Foka Bakker, Trudy Boersma, Karin Groen en Antje Hoekstra.