Vrolijk het voorjaar in met troubadour Jan Nota

ROTTEVALLE - De Kulturele Kommisje Rottefalle sluit het seizoen dit keer op vrijdag 26 april spetterend af met een optreden van Jan Nota met zijn programma Blinder. In de omgeving van Rottevalle misschien nog geen bekende naam maar in andere delen van Friesland al een veel gevraagd troubadour. Met begeleiding van zijn akoestische gitaar zorgt hij voor een goede, vrolijke sfeer.

Jan speelt een uitgebreid repertoire dat niet alleen bestaat uit bekende Nederlandse liedjes maar ook Engelse liedjes. Een greep uit zijn repertoire: “Country Roads” , “Hoog is de zolder” “Over honderd jaar” en “Living next door to Alice”. Naast deze bekende nummers heeft hij ook een aantal zelf gecomponeerde Friese liedjes. Hij heeft deze bij elkaar gebracht in zijn liedjesprogramma Blinder!. Dit programma zal hij dus in Rottevalle ten gehore brengen.

Naast een voortreffelijke zanger is Jan ook een talentvol verteller. Wij vertrouwen er op dat deze avond dan ook bij hem in goeie handen zal zijn. Wat een mooier manier om het voorjaar te vieren dan ontspannen met elkaar in het gezellige Multi Functioneel Centrum It Werflân. We hopen op een goede opkomst.

Kaarten voor Jan Nota zijn voor slechts 10 euro vanaf 19:15 uur verkrijgbaar aan de kassa bij Mfc It Werflân, Master Kuiperswei 1 in Rottevalle. Een kopje koffie of thee is weer bij de prijs inbegrepen. Reserveringen en informatie via Ducky Visser telefonisch op 0512 – 34 17 41 of per email visservanderveen8@gmail.com Het programma begint om 20:00 uur en is op vrijdag 26 april.