Ethical hacker Edwin van den Andel te gast bij H&I Surhuisterveen en Rabobank

​SURHUISTERVEEN - Op dinsdag 2 april organiseert Rabobank Drachten Friesland, in samenwerking met H&I Surhuisterveen een bijeenkomst over cybercriminaliteit. De avond vindt plaats in De Lantearne, Jan Binneslaan 49 in Surhuisterveen.

De computer en het internet zijn niet meer weg te denken. Computertechnologie vernieuwt zich razendsnel. Hiermee is ook cybercrime onderdeel geworden van onze dagelijkse wereld. Je hoeft geen computer of internetaansluiting te hebben om er slachtoffer van te worden. Zo bevatten de meeste telefoons en bankpassen computerchips, die kunnen worden gemanipuleerd door cybercriminelen.  

Edwin van den Andel

Edwin van den Andel, CEO van hackersbedrijf Zerocopter neemt de aanwezigen mee in de wereld van cybercrime. Hij laat bezoekers vanuit het perspectief van de hacker op humoristische wijze kennis maken met de gevaren, deugden en de huidige stand van zaken in de security wereld. Uiteraard is er volop gelegenheid om vragen aan hem te stellen.

Een ontspannende netwerkborrel biedt vervolgens ruimte om ervaringen te delen en na te praten.

Programma

20:30 uur  Ontvangst met koffie en gebak
20:45 uur  Edwin van den Andel
21:45 uur  Napraten met een hapje en een drankje

Er zijn een beperkt aantal plaatsen beschikbaar dus wacht niet te lang met aanmelden. Aanmelden kan door een e-mail te sturen naar communicatie.dfo@rabobank.nl (uiterlijk tot en met vrijdag 29 maart 12.00 uur).