Houtigehage rockt met GRIIS

Houtigehage

De afgelopen maanden zat men in Houtigehage niet stil. In het kader van Tijd voor Talent zijn er drie korte en avontuurlijke culturele activiteiten in de steigers gezet waarbij lekker samen bezig zijn, bijleren en plezier maken voorop staan.

Zo wordt er gezongen (onder leiding van dirigent Meindert Bosklopper), gedanst (onder leiding van danseres Amber Weel) en zijn er bij de houtbewerkers (onder leiding van meubelmakers Harry van der Velde en Sietse Hansma) decorstukken voor GRIIS de minimusical gemaakt.

Kunstenaar & theatermaker Caro Kroon van theatercollectief SPOONK heeft de drie activiteiten op een bijzondere manier aan elkaar gesmeed in de minimusical GRIIS. Belangstellenden worden bij deze uitgenodigd voor een feestelijke GRIIS presentatie, met speciale medewerking van The Polkadots, in dorpshuis de Huchte op vrijdag 14 december van 20.00 tot 22.00 uur.

De toegang is gratis en vol =vol.  Vergeet uw dansschoenen niet!

Tijd voor Talent is een initiatief van St. Keunstwurk, het Fries Sociaal Planbureau en Call XL. Kijk voor meer informatie op www.tijdvoortalent.frl


Auteur

Redactie