Voedselbank Achtkarspelen houdt open huis in Surhuisterveen

Surhuisterveen

De Voedselbank Achtkarspelen houdt op zaterdag 20 oktober van 10.00 tot 14.00 uur open huis aan De Zoom 21-e te Surhuisterveen.

Iedereen is van harte welkom, zo laat de Voedselbank Achtkarspelen weten. Het bestuur is op de open dag aanwezig en geeft tekst en uitleg over hoe de Voedselbank voedsel verwerft, aanvragers screent en de kwaliteit bewaakt.

Week 42 - de week waarin de open dag bij de Voedselbank Achtkarspelen wordt gehouden - is een bijzondere week. In deze week vallen zowel de Wereld Armoede- als Wereldvoedseldag. Dit zijn twee relevante thema’s voor voedselbanken.

De Voedselbank zamelt immers voedsel in dat anders verspild zou worden en deelt dat uit aan de armsten in de samenleving.

 

 


Auteur

Redactie