Wooden Moons nemen bezoekers mee ‘back to the 60’s & 70’s’

Surhuisterveen

Waar muziek is, kan worden gedanst. Die formule maakt het evenement ‘Back to the 60’s & 70’s’ in Surhuisterveen al vele jaren tot een groot succes.

Het stof wordt weer even van het vinyl gehaald en dan kunnen de voetjes weer van de vloer. Op zaterdag 3 november is het weer zover. Naast de drie vaste deejays van het muziekfestival staan de Wooden Moons deze 27ste editie van het muziekfestival garant voor een stukje live muziek om heerlijk op te dansen.

De jongens van Wooden Moons nemen hun publiek mee naar de jaren zestig en zeventig. Dit doen ze met een gevarieerd programma waarin ze de echte klassiekers maar ook de (onbekende) parels van Nederlandse bodem spelen. De band bestaat ruim vijf jaar en heeft in de wijde omgeving ervaring met zowel de grote podia als kleinere cafés.

,,Met dit aanbod trakteren wij ons publiek net als ieder jaar op een gevarieerd muziekprogramma”, kondigt voorzitter Joop Numan van de organisatie aan. Hij staat zelf ook al enkele jaren achter de draaitafels en weet wat het publiek wil. ,,We verwachten ook op zaterdag 3 november twee volle zalen met liefhebbers van dans, muziek en gezelligheid.”

Gezellig kletsen en wat drinken, luisteren naar muziek of lekker swingen; dat is al vele jaren dé juiste formule voor ‘Back to the 60’s & 70’s’, waarbij af en toe de muziek uit de jaren tachtig ook nog wel aan bod komt. Kaarten voor dit muziekevenement zijn verkrijgbaar bij Intertoys Numan vanaf woensdag 10 oktober.

 

 


Auteur

Redactie