Tweede bijeenkomst Messychurch Surhuisterveen

Surhuisterveen

De tweede Messychurch bijeenkomst vindt op zaterdagmiddag 8 december plaats in het V.O. Surhuisterveen aan de Langelaan 18. Dit in navolging van de eerder gehouden startbijeenkomst in oktober.

Vanaf 16.30 uur kan men binnenlopen voor een warm drankje met wat lekkers en meedoen aan de verschillende activiteiten, zoals het maken van kerststukjes en kerstkaarten of stenen beschilderen. Daarnaast kan men deelnemen aan diverse spellen, is er een proefjestafel en nog meer. Rond 17.30 kan men samen genieten van een warm buffet, waarna om 18.30 uur de Messychurch wordt afgesloten. De entree is gratis.

Wat is eigenlijk Messychurch?
Je leeft je leven. De weken vliegen soms voorbij. Met school, werk, je gezin, je sport. Messychurch geeft je eens in de maand een leuke zaterdagmiddag om even stil te staan bij het leven. Het wil je helpen na te denken over levensvragen. Het is voor jong en oud, gelovig en niet gelovig. Messychurch Surhuisterveen wil jong en oud door middel van sport, spel, muziek, creativiteit en gezamenlijk eten meer dan het alledaagse laten beleven. Weet je welkom bij Messychurch Surhuisterveen. Check ook Facebook en Instagrampagina messychurchsurhuisterveen. 


Auteur

Redactie