Een musical oefenen én uitvoeren in een dag!

Buitenpost

,,Dat kan nooit!”, is de eerste reactie van velen als ze horen dat theatergroep 'De vliegende Speeldoos' musicals in één dag oefent én uitvoert met een grote groep kinderen. En toch kan het!

Zes professionals op het gebied van acteren, zang, dans, doceren en techniek, stomen in één dag bijna 120 kinderen van vier tot en met twaalf jaar klaar voor een complete musical. Op uitnodiging van scholen en kerken werkt het gezelschap de hele dag met kinderen aan de productie, om aan het eind van de dag voor ouders, familie en belangstellenden de musical ten tonele te brengen.

Kom kijken
Beleef het mee op 29-09-2018 in Het Lichtbaken aan de Marconistraat 5 te Buitenpost. De musical begint om 16.00 uur en de entree is gratis. Voor kinderen jonger dan vier jaar is er opvang tijdens de voorstelling.

De musical heet ‘Mozes’. Tante Mirjam heeft haar kleinkinderen en al haar familie uitgenodigd voor een feest. Maar waarom is het eigenlijk feest? Dat is en lang en oud verhaal over een volk in slavernij, een wrede farao en Mozes, een kleine man die denkt dat hij niet zoveel kan. Maar toch gekozen wordt om het slavenvolk te bevrijden. Mozes is een spannende musical voor jong en oud. Wat gaat over Gods belofte dat Hij er altijd zal zijn.

Mee doen?
Wil je meedoen met deze bijzondere musical en deze leuke dag, die nooit meer zult vergeten? Geef je dan snel op via: kinderwerk@outlook.com. Vermeld bij je opgave het volgende: voor- en achternaam, leeftijd, de groep waarin je zit.
Er kunnen maximaal 120 kinderen meedoen, dus reageer snel, want VOL = VOL

Bijbelse insteek
De Vliegende Speeldoos heeft bijna achttien jaar ervaring op het gebied van musicals en het acteren met kinderen. Het doel van De Vliegende Speeldoos is om kinderen voor één dag te laten schitteren als echte musicalsterren en ze op speelse wijze iets mee te geven uit Gods verhaal: de Bijbel. Het gezelschap heeft ook nog andere musicals op haar naam staan als Daniël en David en Goliath. Het gezelschap viert in 2018 haar 25-jarig bestaan!

Voor meer informatie over De Vliegende Speeldoos kunt u gaan naar www.devliegendespeeldoos.nl. Wilt u meer informatie over de uitvoering van de musical ‘Mozes’ in het kerkgebouw van de Christengemeente, Het Lichtbaken, neemt u dan contact op via kinderwerk@outlook.com.


Auteur

Redactie