Primeur: VV Opende houdt Allert Pol 7 tegen 7 toernooi

Opende

Het eerste Allert Pol zeven tegen zeven toernooi vindt vrijdagavond 7 september plaats op Sportpark de Olde Wierden.

In de categorieën heren 35+, heren 45+ en dames 30+ zal worden gestreden. In totaal zijn er uit de directe omgeving van Opende twintig teams geselecteerd die op deze avond in actie gaan komen.

Het 7 tegen 7 seniorenvoetbal zit de afgelopen jaren enorm in de lift. Het compactere spelletje en de frequentie van spelen spreekt de oud-voetbalgedienden aan. Het op vrijdagavond voetballen is een schot in de roos en dat blijkt volgens toernooiorganisator Lubbe Klaver uit de animo voor het toernooi. ,,De deelnemers stonden de afgelopen weken in de rij en we hebben zelfs even moeten werken met een reservelijst. Gelukkig hebben we de poules nog wat groter kunnen maken, waardoor iedereen straks aan de bak kan. Om 19.00 uur beginnen we met het toernooi", aldus Klaver.


Auteur

Redactie