Echtpaar uit Stynsgea blij met Drachtster bios

Augustinusga

Het 77-jarige echtpaar Mary en Theo van Asperen uit Augustinuga is maar wat blij met de service van de Bios in Drachten. Beiden waren vorig week van plan om in de Drachtster bioscoop een speciale avond over Elvis Presley bij te wonen. ,,We hadden kaarten geserveerd voor de avond, die voorafging met een diner en borrelhapjes en een drankje in de pauze”, laat het echtpaar weten.

,,Wij verheugden ons er al avonden tevoren op. We voelden ons met de dagen jonger worden!”

Tot beiden op de bewuste avond thuis naar de televisie keken, Theo van Asperen in zijn agenda keek en zag dat de kaartjes op 22 augustus geldig waren. ,,We waren het helemaal vergeten. De avond was al voorbij. Weg, die 55,- euro. Stom, stom stom.”

Het echtpaar belde de volgende dag naar de Bios, om hun verontschuldigingen aan te bieden. ,,We waren niet verschenen bij het diner en de film. De telefoniste, Thirza, nodigde ons uit even om even langs te komen. We moesten de tickets met scheurstrook afgeven bij de receptie. Wat schetste onze verbazing? We kregen twee cadeaubonnen voor een film met diner overhandigd! Op heel veel plaatsen zou het motto zijn ‘eigen schuld, dikke bult’. Gelukkig is dat niet bij de Bios in Drachten het geval. Daar lost met het anders op. Hulde hiervoor!”, aldus een blije Mary en Theo van Asperen.


Auteur

Redactie