Zomerconcert Magré & Magré met jong talent

Drogeham

De Christelijk Gereformeerde Kerk (Lytse Wei 22) biedt op vrijdag 31 augustus om 20.00 uur plaats aan een zomerconcert. Dit concert wordt verzorgd door Wilbert Magré op de vleugel, Wim Magré op het orgel en het jonge dwarsfluittalent Erica Vogel.

De musici hebben een prachtig programma samengesteld. Zo spelen ze onder andere een vrolijke ‘tambourin’ en een Russisch Zigeunerlied. Ook ontbreken uiteraard gevoelige melodieën in het programma niet. Vader en zoon Magré verzorgen samen ook nog enkele nummers vierhandig samen op de piano. De pianist geeft tevens een eigen improvisatie op de vleugel van bekende melodieën en Erica speelt op haar nieuwe piccolo. Tevens hoopt het muzikale trio deze avond hun nieuwe CD te presenteren.

Reserveren met korting
Toegangskaarten zijn op de concertavond aan de kerk te verkrijgen voor volwassenen kosten deze €12,50 en kinderen tot en met vijftien jaar betalen € 7,50. Ook zijn kaarten te reserveren met korting via 0525-685413 of www.wimmagre.nl. Volwassenen betalen dan €10,- en kinderen tot en met vijftien jaar €5,-.


Auteur

Redactie