Opnieuw bruisend foodfestival op Torenplein Surhuisterveen

Surhuisterveen

Surhuisterveen staat op zondag 29 juli in het teken van lekker eten en gezelligheid. Voor het tweede jaar op rij wordt er een bruisend foodfestival gehouden.

De eerste editie van het foodfestival in Surhuisterveen was een daverend succes. ,,Een prachtige dag met een geweldige opkomst, vandaar dat we het dit jaar wederom organiseren”, verteld Imca van der Velde van de organisatie. Ruim duizend liefhebbers genoten vorig jaar van lekker eten en drinken.

Het Torenplein wordt zondag 29 juli wederom omgedoopt tot een culinair plein. Deze dag is er voor een ieder wat wils. Leuke stands, leuke zithoekjes en tafels waarbij de lekkerste lokale producten geproefd kunnen worden. De deelnemers serveren kleine gerechtjes zoals huis-gerookte zalm, flammkuchen, verse friet, pancakes, vers fruit en heerlijke soepen. Naast allerlei gerechten is er tevens een groot aanbod van koffie, speciaal bieren en mooie wijnen.

Het evenement begint zondagmiddag om 13.00 uur en is gratis toegankelijk.


Auteur

Redactie