Sponsoractie supermarkt Jumbo Surhuisterveen groot succes

Surhuisterveen

De sponsoractie van supermarkt Jumbo in Surhuisterveen is een groot succes geworden.

Tijdens de feestelijke slotavond op dinsdag 29 mei werd bekendgemaakt dat de 52 deelnemende verenigingen ruim 20.000 euro bij elkaar hebben weten te sparen. Aan elke vereniging werd een cheque met het eindbedrag overhandigd.

Speciale acties

Naast het sparen van sponsorvouchers konden de verenigingen deelnemen aan speciale acties en daarmee kans maken op een bonus. De prijzen voor de categorieën ‘ludieke activiteit bij de ingang van de winkel’, ‘maken van een verenigingsfilmpje’ en ‘bestellen van online boodschappen’ werden tijdens de slotavond uitgereikt.

De grote winnaars zijn Brassband Blaast de Bazuin uit Surhuisterveen en de vijf samenwerkende verenigingen uit Rottevalle. De bonussen voor deze extra acties variëren van 1500 euro tot 150 euro. De feestelijke avond werd afgesloten met een hapje en een drankje.

Vouchers sparen

Klanten van Jumbo Surhuisterveen ontvingen de afgelopen tien weken bij besteding van elke tien euro aan boodschappen een sponsorvoucher ter waarde van € 0,10. Deze voucher kon worden gedoneerd aan één van de 52 deelnemende verenigingen uit Surhuisterveen, Surhuizum, Opende, Rottevalle, Harkema, Drogeham, Augustinusga, Houtigehage en Boelenslaan.

 


Auteur

Redactie