Beslissende tennisderby Opende – Surhuisterveen

Opende

De tennisderby TC Opende – TSO Surhuisterveen is terug op de agenda. De teams treffen elkaar op zaterdag 2 juni om 14.30 op het tennispark in Opende.

De belangen zijn groot, want de Feansters draaien volop mee  in de strijd om het kampioenschap in de derde klasse, terwijl de Peenders alle zeilen moeten bijzetten om niet te degraderen.

De teams kennen elkaar goed; Teamcaptain van TSO is Harry Elzinga, die zich jarenlang verdienstelijk in Opende manifesteerde. Ook Feanster Karst Schuil speelde eerder in Opende. Tennisliefhebbers zullen zich verheugen op de strijd tussen Gauke-Jan IJtsma en Opendenaar Doeko Berghuis die tot de beste spelers van de derde klasse mogen worden gerekend. TSO heeft met Roel Gernaat en Sjouke Visser een brede selectie. Bij Opende denken Menno Pool, Bert IJdema en Marc van der Tuin een goede kans te hebben op het eigen vertrouwde kunstgras. Toegang gratis.


Auteur

Redactie