Achtste editie van Harkemaster garageverkoop op zaterdag 2 juni

Harkema

Op zaterdag 2 juni wordt alweer de achtste editie van de Harkemaster garageverkoop gehouden. 

De garageverkoop duurt van 9.00 tot 15.00 uur. Inschrijven kan via www.garagekoopjes.com/aanmelden ,,Aanmelden als deelnemer graag vóór 19 mei”, aldus de organisatie.

Voor het verspreiden van posters, flyers en het onder de aandacht brengen van de garageverkoop vraagt de organisatie van het evenement per deelnemend adres een kleine bijdrage van vijf euro. ,,De eerste aanmeldingen zijn alweer binnen. Wie volgt?”, zo stelt de organisatie van de garageverkoop.  

Bezoekers worden van harte uitgenodigd om op 2 juni gezellig van garage naar garage te komen struinen, ‘op zoek naar iets bruikbaars voor een leuke prijs’. Vanaf 23 mei zal er op de site www.garagekoopjes.com weer een pdf worden gepubliceerd waarop alle deelnemende adressen staan vermeld. 

Voor meer informatie kan contact met de organisatie worden opgenomen middels mail@garagekoopjes.com of via telefoonnummer 06-40122577.


 


Auteur

Redactie