Poiesz keert met jeugdsponsoractie € 551.000 uit aan verenigingen

LEEUWARDEN

Het afsluitende feest van de dertiende Poiesz Jeugd Sponsor Actie heeft vrijdagavond plaatsgevonden. 

Tijdens dit zogenaamde Jeugd Sponsor Gala in het WTC Expo in Leeuwarden werd bekendgemaakt hoeveel sponsorgeld er per vereniging door Poiesz wordt uitgekeerd. 

,,Als familiebedrijf van en voor het Noorden vinden we het belangrijk dat muziek, sport en spel bereikbaar is en blijft voor de jeugd. Daarom ondersteunen we met de Jeugd Sponsor Actie honderden verenigingen uit de regio”, aldus Rob Terstappen, commercieel directeur van Poiesz Supermarkten. ,,Aan de reacties van bestuursleden en ouders van jeugdleden merken we hoe belangrijk de extra financiële steun van de Jeugd Sponsor Actie is.” 

Bij deze dertiende editie varieerden de sponsorbedragen van € 662,- tot € 1858. Grote winnaar werd Sportvereniging Stichting zwembad De Delte uit Gorredijk. 

De deelnemende verenigingen konden de hoogte van het sponsorbedrag beïnvloeden door zoveel mogelijk Jeugd Sponsor Munten te verzamelen. In totaal is er dit jaar € 551.000 aan sponsorgeld door Poiesz uitgekeerd. 

Optredens van O’G3NE, Vinchenzo en Tim Douwsma maakten het feest voor alle 5000 genodigden compleet. Alle deelnemende verenigingen mochten vrijdag na afloop van het feest hun cheque ophalen.

 


Auteur

Redactie