Extra uitgifte populaire kaarten Spavo Spring Concert

Surhuisterveen

Een extra uitgiftemoment voor kaarten van het Spavo Spring Concert, dat deze zaterdag wordt gehouden in De Flambou, vindt donderdagavond 5 april plaats.

Vorige week waren binnen 24 uur alle entreebewijzen uitgedeeld, maar inmiddels heeft een aantal mensen de kaarten terug gebracht. Door onvoorziene omstandigheden zijn zij zaterdag niet in de gelegenheid om het concert bij te wonen.

,,Graag willen we zoveel mogelijk mensen blij maken met kaarten’’, vertelt Reinder Hamersma van de organisatie. ,,Daarom waarderen we het zeer dat mensen de kaarten terug brengen wanneer ze niet meer kunnen komen. Dan kunnen we die kaarten nog aan anderen geven.’’

Het Spavo Spring Concert wordt deze keer omlijst door brassband Blaast de Bazuin, in combinatie met de bekende band Vangrail. ,,Het wordt een prachtig festijn’’, blikt Hamersma vooruit.

Het extra uitgiftemoment vindt donderdagavond om 18.45 uur plaats in De Lantearne te Surhuisterveen. Daarbij geldt de regel ‘op is op’. Iedereen die zin heeft in een enerverend concert komende zaterdagavond wordt van harte uitgenodigd om kaarten op te halen. Met dank aan de Vereniging Spavo zijn de kaarten voor alle belangstellenden helemaal gratis.


Auteur

Henk Albers Redacteur