Medailleregen WSBF bij plaatsingswedstrijd in Harkema

Harkema

De tweede plaatsingswedstrijd van het turnen voor wedstrijdgroep 2 werd zaterdag 24 maart in Harkema gehouden.

In de grote categorie Instap D4 behaalde Famke Storm een vierde plaats en Ninthe Landheer behaalde een derde plaats. Lana Hamberg mocht haar eerste turnmedaille in ontvangst nemen in de categorie Pr instap 1 niveau D5, zij behaalde een derde plaats. Ook de Instap D3 was een grote categorie, Danique Benedictus kreeg hier een bronzen medaille omgehangen en Marit van der Vaart mocht zelfs de hoogste trede van het podium beklimmen.

In de middagwedstrijd was het de beurt aan het hoge niveau Pre Instap D2. Dieuwke Boomsma behaalde hier een zilveren medaille en Fiore de Vries een gouden plak. In de tevens grote categorie Pre Instap 2 D5 behaalde Jennifer Vegelin een medaille voor de vierde plaats en Benthe Folkerts won hier zilveren. Fardou Hoekstra zorgde voor een mooie afsluiter van de dag door in het niveau Pre Instap 1 D5 een bronzen medaille te veroveren.


Auteur

Henk Albers Redacteur