Hoog niveau op darttoernooi van Buitenpost

Buitenpost

Herman Wiebe Kempenaar heeft het populaire darttoernooi van Buitenpost op zijn naam geschreven.

Maar liefst 48 darters deden mee aan de 17e Blauwkes Embassy, een record. Het niveau van het toernooi was hoog. Verschillende spelers gooiden de maximale score van 180 punten. De hoogste uitgooi was 119. De toeschouwers in de bomvolle kantine zagen bovendien veel mooie finishes van boven de 60 punten.

 Bij de singles van het darttoernooi werd Stefan Wijmenga, de winnaar van vorig jaar, tweede en dubbelwinnaar van 2017 Jan Douma derde. Bij de koppels ging de winst naar Jorrit Terpstra en Stefan Wijmenga. Het duo vader Kees van Dijk en zoon Jordy van Dijk lagen beslag op de tweede prijs. De derde plek was voor het tweetal Robert Groenbroek en Michel Krol.

 Na afloop werden alle winnaars in het zonnetje gezet en kregen ze prijzen uitgereikt. Herman Wiebe Kempenaar mocht naar huis met de grote wisselbeker. De organisatie van het darttoernooi was in handen van Kees Henstra en Ronnes Bloembergen.


Auteur

Redactie Digitaal