Wat wint Eastermar per meespelend lot in de Postcode Loterij?

Eastermar

Het weekend begint vrijdag 5 januari aanstaande goed voor de inwoners van Eastermar. Dan organiseert de Postcode Loterij het Kanjerfeest voor het hele dorp en de omliggende buurtgenootschappen.

Tijdens het feest, met muziekoptredens van André Hazes en De Coronas, maakt de loterij bekend wat de hoogte is van het gewonnen bedrag per lot met het maximaal aantal Kanjerpunten. Tijd en locatie Het feest vindt plaats op dorpsplein it Breed in Eastermar. Het programma begint om 16.00 uur en duurt tot ongeveer 18.00 uur. Het feestterrein gaat open vanaf 15.30 uur. Alle inwoners uit Eastermar zijn welkom en de toegang is gratis. PostcodeKanjer Op nieuwjaarsdag viel de PostcodeKanjer van 53,9 miljoen euro op de postcode 9261 XC in het Friese Eastermar. Twee deelnemende huishoudens verdeelden 26,95 miljoen euro en zijn dankzij de geldprijs in één klap multimiljonair. De andere helft van de PostcodeKanjer wordt verdeeld onder alle andere deelnemers die meespelen in het winnende postcodegebied 9261. Verdeling van de prijzen De verdeling van de 26,95 miljoen euro is afhankelijk van de hoeveelheid verkochte loten in de wijk en gebeurt op basis van het aantal Kanjerpunten die in het afgelopen jaar zijn opgebouwd. Hoe langer een lot meespeelde in 2017, hoe meer Kanjerpunten en hoe groter het aandeel in de prijs. Lees hier meer informatie over Kanjerpunten. Kanjer Radio vanuit Herbergh De Parel Tot en met 5 januari zendt het Postcode Loterij radiostation Kanjer Radio live uit vanuit Herbergh De Parel in Eastermar. Naast het draaien van muziek, spreekt Kanjer Radio DJ Gaston Starreveld bewoners uit de winnende wijk en brengt hij verslag uit van de sfeer in Eastermar. Kanjer Radio is te beluisteren via postcodeloterij.nl/muziekcadeau. Iedereen is van harte welkom om langs te komen en aan te schuiven in de uitzending.

Auteur

Redactie