Burgerinitiatief Wijlijn verder als stichting

Buitenpost

 BUITENPOST - Op vrijdag 20 mei is het officieel geworden: met het ondertekenen van de akte op het kantoor van notariskantoor Mook in Surhuisterveen is Wijlijn een stichting geworden.

De stichtingsvorm geeft de oprichters nog meer gelegenheid om actief aan de slag te gaan met hun missie: een nieuw netwerk van verbindingen maken die de kwaliteit van leven in Buitenpost en omstreken verhoogt. Onder het motto ‘Kwaliteit van leven, die puzzel dat zijn wij (inclusief de zorgstukjes)’ willen ze initiatieven nemen en aanmoedigen die de onderlinge relaties tussen dorpsbewoners vernieuwen en versterken. Wijlijn legt de nadruk op de bundeling van aanwezige kracht, middelen en talenten van mensen. Inmiddels zijn twee activiteiten georganiseerd, een derde is in de maak. Wilt u de stichting ondersteunen of heeft u een idee/verzoek om iets op touw te zetten dat wat u betreft de kwaliteit van leven in Buitenpost verhoogt? Reacties zijn meer dan welkom!, zo laat Wijlijn weten. ,,Aan een website wordt gewerkt, nu zijn we vooral actief op Facebook en kunt u per mail reageren naar wijlijn@gmail.com.” Op de foto de ondertekening van de akte met v.l.n.r. Jan van der Wal, Jan P. Klapwijk, Suzan Bosch en Fransisca Spa van Mook De Notaris. Eigen foto    

Auteur

redactie