Workshop kruidenspiraal maken bij De Kruidhof

Buitenpost

Botanische Tuin de Kruidhof organiseert zaterdag 11 juni een workshop kruidenspiraal maken.

Deelnemers krijgen informatie over grondsoorten, worden ze rondgeleid langs de kruidencollecties en gaan ze praktisch aan de slag. Een kruidenspiraal is een bijzondere manier om veel verschillende kruiden op een klein oppervlak te kweken. Door de vorm en hoogte van een kruidenspiraal ontstaan er droge, natte, zonnige en schaduwplaatsen. In de workshop leren de deelnemers, naast het uitzetten van de vorm en het gebruik van de materialen, ook om de juiste grond samen te stellen. De workshop is inclusief een kopje verse kruidenthee, cursusmateriaal en een kruidenplantje. De kosten bedragen 17,50. Duur van de workshop 14.00-16.30 uur. Er is plaats voor maximaal vijftien deelnemers. Opgave: info@dekruidhof.nl.

Auteur

Redactie Digitaal