Survento jeugdvoetbaltoernooi beleeft alweer zijn dertiende editie

Surhuisterveen

Het 13e Survento jeugdvoetbaltoernooi wordt dit jaar gehouden van maandag 30 mei t/m zaterdag 4 juni.

De organisatie bestaat uit vertegenwoordigers van de plaatselijke voetbalverenigingen Surhuisterveen en ’t Fean ’58. Het groots opgezette toernooi heeft een uitstekende naam opgebouwd. ,,De clubs komen graag”, vertelt Anne van der Velde namens de organisatie. ,,We ontvangen elk jaar veel positieve reacties. Niet alleen van de deelnemers, maar ook uit de hoek van de sponsoren.” De organisatie benadert gericht de verenigingen om poules samen te stellen, waarin teams spelen, die goed aan elkaar gewaagd zijn. Net als het vorige jaar wordt het toernooi met als hoofdsponsors Intertoys Numan, Van der Velde Verzekeringen, ING-bank en Borger Tegels en Sanitair, over zes dagen gespeeld. De accommodaties van beide verenigingen worden gebruikt. Gedurende de gehele week komen er zo’n 1.000 voetballers naar Surhuisterveen. Alle jeugd, van de mini-pupillen tot de A-junioren komen aan bod. De aanvang van de wedstrijden op de doordeweekse dagen is 18.30 uur, terwijl op zaterdagmorgen om 9.00 uur wordt afgetrapt, De aanvang wedstrijden op zaterdagmiddag is om 13.00 uur.

Auteur

Redactie Digitaal