C1 VV Eastermar verovert titel

EASTERMAR

De C1 van VV Eastermar is kampioen geworden in de tweede klasse 11.

De talentvolle spelers uit Eastermar hebben dit seizoen maar liefst 53 punten uit 20 wedstrijden behaald. Ze staan daarmee 9 punten voor op de nummer 2, VV Drachtster Boys C2. Deze laatste ploeg promoveert echter, omdat Eastermar drie dispensatiespelers heeft. Op bovenstaande foto staan (vlnr) de volgende winnaars: Achter: Rienk de Haas (trainer), Tristan Lahuis, Rindert Venema, Willem Veenstra, Max Dam, Wybe Hogendorp (leider), Bonze Zeilstra, Jelle van der Bij, Menno Dijkstra en Haije Veenstra (leider). Voor: Piet Raap (trainer), Theun de Haan, Bram van der Bij, , Knelis Kootstra, Nick Okkema, Jelmer Tillema en Piet Hogendorp. Levi Hilsum en Lieuwe Zeilstra ontbreken.

Auteur

Redactie