Ochtendwandeling te Surhuisterveen

SURHUISTERVEEN

De Doarpstsjerke is op zondag 22 mei het vertrekpunt van een ochtendwandeling.

Voorafgaande aan de wandeling is er een ochtendgebed (aanvang 7.30 uur). Er wordt dan gezongen, gebeden en uit de Bijbel gelezen. Het Evangelie van de zondag na Pinksteren uit Johannes 3 staat hierin centraal. Rond 8.00 uur begint de wandeling. Het eerste gedeelte wordt in stilte afgelegd waarbij de deelnemers wordt gevraagd om over het gelezen bijbelgedeelte na te denken. Tijdens het tweede gedeelte kunnen de deelnemers hun gedachten met iemand delen. De wandeling duurt ruim een half uur en eindigt weer bij de Doarpstsjerke. In De Bining is dan een ontbijt waar koffie en thee klaar staan en waar de door de deelnemers zelf meegebrachte boterhammen worden gedeeld.

Auteur

Redactie