Onderlinge wedstrijden in Manege Opende

Opende

 OPENDE - Manege Opende was in de meivakantie weer het toneel van onderlinge wedstrijden.

Op de maandag, dinsdag en woensdag stond er in Manage Opende springen en behendigheid op het programma. Iedere dag werd er om ongeveer negen uur begonnen. Er hadden zich ongeveer negentig combinaties opgegeven. Twee groepen beten op maandag met springwedstrijden het spits af. De deelnemers kregen een parcours met negen sprongen voor de kiezen. Op de eerste plaats eindigde Manon van der Heide. Bij de tweede groep eindigde Chelsea Algra als eerste. Na elke groep werd een spelletje gedaan, waarna de prijsuitreiking volgde. Er waren ook twee groepen behendigheid. Hierbij moest net als bij het springen een parcours worden gereden, maar moesten er tussendoor ook verschillende opdrachten worden gedaan waarmee punten konden worden verdiend. Jildou Hiemstra werd eerste en de tweede groep werd Roos Reitsema de winnaar. Bij het springen op dinsdag werd Nina Wagelaar de winnaar. Er waren twee groepen behendigheid. Nina Wagelaar werd daar ook de winnaar en bij groep 2 werd Stien Barkmeyer eerste. Op de woensdag was er één groep springen waarbij Miranda Boersma eerste werd. Op deze dag waren er eveneens twee groepen behendigheid. Eerste werd Tessa de Boer en de winnaar bij de tweede groep werd Lisanne van Kammen. Een ieder die als eerste eindigde, kreeg een beker mee naar huis. Andere andere winnaars ontvingen een medaille. Eigen foto

Auteur

redactie