In de prijzen bij FNP Achtkarspelen

Surhuisterveen

 SURHUISTERVEEN - Onlangs bezorgde de FNP Achtkarspelen een enquête huis-aan-huis in de eigen gemeente. Veel van deze enquêtes zijn ingevuld terug gekomen bij de partij.

Uit de inzenders werden vijf prijswinnaars getrokken die een Fries geschenkpakket daarmee wonnen. Bij ‘Bijzonder en Genieten’ in Surhuisterveen heette een deel van de gemeenteraadsfractie en bestuur van FNP Achtkarspelen de prijswinnaars welkom met een bakje koffie en wat lekkers. Daarna overhandigde bestuurslid Atty van der Heide de vijf Fryske pakketten. Op de foto is Atty van der Heide te zien met de winnaars: de familie Postema uit Surhuisterveen, G. de Haan van Augustinusga, Renkema uit Twijzelerheide, P. Zaadstra uit Surhuisterveen en de familie Nicolai uit Kootstertille. Eigen foto  

Auteur

redactie