PvdA’ers op pad voor inventariseren wensen

Grootegast

  GROOTEGAST - De PvdA-afdelingen in het Westerkwartier gaan zaterdag 21 mei op pad om de wensen voor de toekomstige nieuwe gemeente te inventariseren.

De sociaaldemocraten slingeren van 10.00 tot 12.45 uur door de vier gemeentes Zuidhorn (10.00 uur), Grootegast (10.45 uur), Marum (11.30 uur) en Leek (12.15 uur) om met de mensen te ‘bomen’ over hun ‘Wensen voor het Westerkwartier’. De vier PvdA-afdelingen zijn benieuwd naar de visies van de inwoners. ,,Wat vindt u belangrijk voor de nieuwe gemeente? Welke goede zaken moeten er zeker meegenomen worden of welke minder goede zaken moeten er verbeterd worden tijdens en na de herindeling? Laat uw mening horen.” De PvdA deelt kaartjes uit waarop mensen kunnen aangeven wat absoluut meegenomen moet worden naar de nieuwe gemeente. Dit kaartje kan vervolgens in de ‘wensboom’ worden gehangen. Na afloop van de Rode Slingeractie worden deze kaartjes onder de aandacht gebracht van de vier PvdA-raadsfracties in Grootegast, Leek, Marum en Zuidhorn. Programma en locaties: 10.00-10.30 uur: Zuidhorn centrum 10.45-11.15 uur: Grootegast centrum 11.30-12.00 uur: Marum centrum 12.15-12.45 uur: Leek centrum  

Auteur

redactie