Prijzenregen turnsters WSBF in eigen huis

Surhuisterveen

 SURHUISTERVEEN - Voor de turnsters van de Feanster gymnastiekvereniging WSBF werd zondag de tweede plaatsingswedstrijd van wedstrijdgroep 5 gehouden in de Surventohal in Surhuisterveen.

Het niveau lag erg hoog bij alle categorieën. Ondanks de zware concurrentie wisten maar liefst zes turnsters een medaille in de wacht te slepen. Hillie van der Veen behaalde een mooie derde plaats in de categorie Senior E met een foutloze wedstrijd. Hannah Westhof wist eveneens een foutloze wedstrijd neer te zetten. Zij werd beloond met een gouden medaille in de categorie jeugd 2 E. In deze categorie wist Irna van der Heide een bronzen medaille in de wacht te slepen. In de categorie Junioren D wist Elina Sipma een derde plaats te bemachtigen door super strakke oefeningen te turnen. Jiska Batema bemachtigde in de categorie Jeugd1 N4 ook een mooie bronzen medaille. Baukje Wassenaar - uitkomend in de categorie Senior C - wist net als vier van de andere WSBF-turnsters een derde plaats in de wacht te slepen. Chaluna van der Elst en Femke Pander grepen net naast de prijzen en werden vierde. Femke Kooistra had helaas een val op de brug en kreeg vier volledige punten aftrek. Zij eindigde op de tiende plaats. Yvonne Jagersma en Inge Stienstra wisten ondanks de sterke concurrentie nog een vijfde plaats te behalen.      

Auteur

redactie