Set ’m op pakt goud en zilver bij FK acro

HARKEMA

Het FK acrogym voor instap en E plus stond vandaag in Harkema op het programma.

Op deze wedstrijddag waren 4 teams geplaatst waarvan 3 teams een medaille in de wacht wisten te slepen. Bij de plus trio deden Baukje Borger, Samantha Brandsma en Nina Haagsma mee. Zij wisten zaterdag met een strakke dans een tweede plek te behalen. In de categorie E plus duo deden twee teams mee. Iris Nauta en Myrthe Bouma wisten ondanks een goed uitgevoerde oefening net geen prijs te halen. Elise Sangers en Jannie de Beer werden voor hun goed uitgevoerde oefening beloond met een zilveren medaille. Het instap trio Wianda Boetes, Helena Boonstra en Shenia Feenstra was als eerste geplaatst waardoor de verwachtingen voor deze meiden hoog gespannen waren. De verwachtingen werden waar gemaakt en na een strak uitgevoerde oefening mochten ze de gouden medaille in ontvangst nemen en werden in deze categorie Fries kampioen.

Auteur

Redactie