Koningsspelen Harkema: ‘Dit wol ik elke dei wol’

Harkema

 HARKEMA - Op vrijdag 22 april zijn op de Harkemaster christelijke basisschool De Wynroas de Koningsspelen gehouden.

De dag werd geopend met een gezamenlijk ontbijt op school. Vanaf 10.00 uur was er voor de kinderen een spelletjescircuit uitgezet op themapark De Spitkeet. Dit ter ere van het 25-jarig jubileum van het openluchtmuseum aan de Betonwei. Ook de leerlingen van openbare basisschool ’t Holdersnêst uit Harkema waren van de partij bij het spelletjescircuit op het Themapark. De kinderen beleefden veel plezier aan de spelen en streden vol enthousiasme om de hoogste scores. Deze feestelijke, zonnige dag werd op De Wynroas dansend en zingend afgesloten met het koningslied ‘Hupsakee’. Een reactie van één van de kinderen over het succes van de dag was veelzeggend: ,,Meester, dit wol ik elke dei wol dwaan!”    

Auteur

redactie