Van alles te beleven op Koningsdag Doezum

Doezum

 DOEZUM - Koningsdag begint in Doezum om 9.00 uur met een prachtige natuurwandeling.

De wandeling begint vanaf café De Steven en gaat door de natuur rond Doezum. Ongeveer twaalf kilometer lang genieten, met een traktatie onderweg. De wandeling is niet geschikt voor wandelwagens en dergelijke. Ook honden zijn niet toegestaan. Er wordt veel gelopen over particulier terrein waar je anders niet kan of mag komen. ,,Dus een unieke kans om het ook eens van een andere kant te bekijken.” Starten kan tussen 9.00 en 9.30 uur. Van 13.00 tot 16.30 uur is de Koningsmarkt op het Kerkplein in Doezum. Het belooft weer heel gezellig te worden met een hapje, drankje, muziek en natuurlijk diverse standhouders. Ook is er plaats voor een rommelmarkt. Groot en klein mogen hun spullen te koop aanbieden. Er is een springkussen en kinderen kunnen geschminkt worden, zelfs een ritje op de pony is mogelijk. En tot slot is er de autopuzzeltocht. Deze start om 18.00 uur. Ook hier geldt inschrijven in zaal café De Steven. De organisatie van de Koningsdag is in handen van Vereniging ‘Ons Dorpsbelang’ Doezum.    

Auteur

redactie