Biebfestijn in Buitenpost tweede verbindings-impuls

BUITENPOST

Buitenpost is op vrijdag 29 april het decor van een biebfestijn. De activiteit wordt georganiseerd door Wijlijn.

Wijlijn is een initiatief van burgers voor burgers: met een positieve insteek nieuwe manieren vinden om krachten te bundelen en elkaars talent beter te benutten. Op 29 april laat Wijlijn – na een eerder bakfestijn in het Buitenposter zorgcentrum Haersmahiem - weer van zich horen.

In de bibliotheek van Buitenpost is er tussen 19.00 en 21.00 uur gelegenheid om verbindingen te maken, elkaar te ontmoeten en te inspireren. ,,Ook al kom je misschien normaal nooit in de bieb, je hebt vast een favoriet lees-, kook-, strip- of kinderboek dat je wel eens aan anderen aanraadt. Of een film die je al tig keer hebt gezien en nog steeds helemaal fantastisch vindt. Of een favoriet tijdschrift waar je vaak iets uit haalt.”

Net als met het succesvolle bakfestijn in maart wil Wijlijn op deze manier inwoners van Buitenpost en omstreken de gelegenheid bieden om elkaar te vinden op basis van kracht en onderlinge interesse. ,,Dus kom ook, neem je favoriete boek/film/tijdschrift mee en vertel elkaar hoe het je heeft ontroerd, geschokt, geholpen, of geamuseerd. We hopen op leuke verhalen en ontmoetingen; de bieb zorgt voor koffie en thee. Je kunt ook heel kort even binnenlopen om sfeer te proeven en ook kinderen mogen weer meekomen!”

Wie zijn of haar verhaal alvast wil delen, dat kan op Facebook: facebook.com/wijlijn


Auteur

Redacteur