Surhuisterveen pakt de punten bij THOR

Lippenhuizen

 LIPPENHUIZEN - VV Surhuisterveen blijft het goed doen in de vierde klasse. De ploeg van Andre de Vries en Hessel Kuipers won dit weekeinde de lastige uitwedstrijd bij THOR: 0-1.

Ferdy Graeler had Surhuisterveen in het eerste kwartier twee keer op voorsprong kunnen zetten, maar THOR-doelman Bantega en het hobbelige veld stonden zijn treffers in de weg. Surhuisterveen voetbalde verzorgder dan de thuisploeg, al was THOR wel enkele keren gevaarlijk in het strafschopgebied van de Feansters. Met drie verse krachten - Rob Cazemier, Gauke Pool en Evert Kuiper - zette Surhuisterveen in de slotfase aan om de overwinning binnen te slepen. En dat lukte: een kwartier voor tijd kreeg de ploeg een vrije trap, die werd genomen door Joeri Feenstra. Hij tikte de bal verrassend langs de muur, waar Leon van Dijk klaarstond om de bal bij de eerste paal binnen te schieten: 0-1. Door de overwinning blijft Surhuisterveen tweede, achter koploper Jubbega.

Auteur

Redactie Digitaal