Wêz Handich/DOW vergeet zichzelf te belonen

Rottevalle

Na twee ruime nederlagen in eerdere competitiewedstrijden, deed Wêz Handich/DOW zichzelf tekort in het duel met Hoogkerk: 12-13.

Wêz Handich/DOW had de hele eerste helft het initiatief, maar nam pas vlak voor rust afstand van Hoogkerk. Met een klein gaatje van 7-4 gingen de blauwhemden de thee in. Hoogkerk startte echter goed aan de tweede helft: direct na het fluitsignaal wist de ploeg de korf te vinden. Wêz Handich/DOW korfbalde echter geconcentreerd en scoorde gemakkelijk. Dit resulteerde in een 12-8 voorsprong. Hierna verzuimde de thuisploeg echter de kansen te benutten, terwijl Hoogkerk steeds beter in de wedstrijd kwam. Na een paar domme overtredingen, kwam Hoogkerk via enkele strafworpen langszij. Luttele seconden voor tijd bracht een invaller de gasten zelfs de overwinning: 12-13. Wêz Handich/DOW bleef hierdoor met een flinke kater achter. De club speelt zondag tegen SIOS. Een cruciale wedstrijd voor Wêz Handich/DOW in de strijd tegen degradatie.

Auteur

Redactie Digitaal