Doperscafé met Hindrik van der Meer

SURHUISTERVEEN

Hindrik van der Meer komt zondag 14 februari als spreker, dichter, zanger en muzikant naar de Doopsgezinde Vermaning in Surhuisterveen.

Van der Meer is onder meer bekend van de Friese musical 'Joazef Master Dreamer' en zijn samenwerking met de dichter Eppie Dam. Samen maakten ze 14 kerkelijke liturgiëen. Zijn leven lang is hij al bezig met taal en cultuur. Hij heeft een grote liefde voor het eigene van Friesland, maar gaat zeker niet voorbij aan de rijkdom van andere culturen. Zo is hij altijd nog verbonden met Papoea, het voorheen Nederlands Nieuw-Guinea, waar hij als onderwijzer heeft gewerkt. Met het Kwartettekoar is hij al jaren verbonden als oprichter, en muzikaal begeleider. Met dat koor voerde hij vorig jaar nog in Drachten en Sneek de groots opgezette musical Ruth uit. Hindrik van der Meer zal ons tijdens het Doperscafe op zijn inspirerende wijze meevoeren in zang, klank en verhalen. Aanvang 15.00 uur. Gedempte Vaart 25. Opgave gewenst via secretaris Henk Dijkstra. E: themcharry@hotmail.com T.: 0512-363250

Auteur

Redactie