Infoavond over het weer door IVN Grootegast

Grootegast

In Grootegast staat woensdag 17 februari een interessante bijeenkomst over het weer op het programma.

Nieuwsgierig hoe het weer ontstaat en aan ons wordt doorgegeven? Kom dan op woensdag 17 februari naar de informatieavond van IVN Grootegast e.o., zo luidt de uitnodiging van de vereniging voor natuur- en milieueducatie. Na een korte algemene ledenvergadering vertelt Roland van der Schaaf de bezoekers van de avond alles over het weer. ,,Het heeft alles te maken met de natuur en ook hoe wij het weer ervaren. Heel herkenbaar dus.’’ De informatieavond begint om 20.00 uur en rond half negen komt de weerman aan het woord. De bijeenkomst is in Herberg In De Groote Gast, Hoofdstraat 59 te Grootegast. De toegang is gratis. Een ieder is van harte welkom.  

Auteur

redactie