Jan Reitsma en Annet Adema winnen fotowedstrijd

Eastermar

Jan Reitsma en Annet Adema hebben de fotowedstrijd gewonnen van TIP-Eastermar, de toeristen informatiepost.

Het thema van de derde editie was ‘Allemaal verzamelen’. Eastermar viert namelijk in 2014 het honderdste geboortejaar van schrijver, dichter en verzamelaar Dam Jaarsma. Het thema was op zijn verzameldrift geïnspireerd. De jury had 21 foto’s te beoordelen. De publieksprijs ging met 69 stemmen naar Annet Adema, van Eetcafé 't Breed, met de foto 'Allemaal verzamelen voor het Nederlands elftal'. De juryprijs werd gewonnen door Jan Reitsma uit Eastermar met de foto 'Geen touw aan vast te knopen'. De jury keek vooral naar de creatieve invulling van het thema 'Allemaal verzamelen' en naar de kwaliteit van de foto. Zaterdag zijn de prijzen, een groot pakket streekproducten uit de Wouden en een boeket bloemen, uitgereikt aan de beide winnaars. De winnende foto's zijn te zien op de website van TIP.

Auteur

Marita de Jong